Covid-19

Med tanke på den rådande situationen följer vi självklart Svenska Golfförbundets rekommendationer för att minska risken för smittspridning.
Handsprit och scorekort finns på ett bord utanför klubbhusentrén, slopetabeller etc. är anslagna på dörren.
Vi ber er respektera nedanstående ordningsföreskrifter av respekt för våra medmänniskor.
Tillfälliga Lokala ordningsföreskrifter
Flaggstången bör alltid lämnas kvar i hålet även vid spel på green. Om flaggstången måste centreras i hålet bör det ske med ”handsk-handen”, alternativt med en klubba. När bollen ska tas upp ur hålet bör det ske med ”handsk-handen”.
Spelaren bör i möjligaste utsträckning INTE använda bunkerkrattor. Efter att ett slag eller annan åtgärd gjorts i en bunker ska spelaren jämna ut sanden med sin fot eller en klubba. Brott mot ordningsföreskrift är inte pliktbelagt men ingår i det uppförande som förväntas av alla spelare enligt Regel 1.2a.
Rundorna är handicapgrundande även när de spelas med dessa ordningsföreskrifter.

Önskar man duscha tar man med egen handduk!