Damgolfen

Damgolfen hösten 2020

Den 3 augusti klockan 14.00 startar damgolfen. Lottning sker 13.50, då har var och en sitt scorekort tillhands. Det är upp till var och en om man vill byta scorekort alt notera sin och markörens resultat på sitt eget kort. Efter avslutad runda lämnas scorekorten i shopens reception.

Förutom smyckesjakten (slaggolf) så ingår också Drömscoren- och Birdietävling.

Drömscoren (frivillig) går ut på att få den bästa scoren. Det handlar att samla på sig bästa resultat per hål under de rundor man gör denna säsong och total kostnad blir 180 kr. När man anser att man aldrig mer kommer att göra så bra resultat på ett hål

så låser man det för 10 kr som betalas vid nästa speltillfälle. Var och en ansvarar att redovisa resultatet i pärmen som finns i skåpet under scorekorten i klubbhuset.

Avgift per spel är 40 kr, 20 kr går till vinstpotten och 20 kr till trivselkassan. Pga av Covid 19 har vi beslutat att avgiften swishas till Birgitta Alexandersson ,070 556 28 09 .

Kom i god tid den 3 augusti för mer information.

Damerna åker till Varbergs västra den 14 september, lunch och därefter spel. Damkommitte’n bjuder.

Först till kvarn. Anmälan på lista i klubbhuset.

Vidare planeras avslutningsfest den 9 oktober. Hur det blir hänger på utvecklingen av Corona.

Håll koll på hemsida och anslagstavla

Damkommittén

Spelprogram damer Sommar/Höst