Dam/Herrgolf

Hallandsgentlemän 2018

Hallands Gentlemän

Hallands gentlemän är individuella tävlingar med olika golfklubbar som arrangörer. De är öppna för herrar 55+ med officiellt handikap. Tävlingarna spelas i 2 klasser, klass A hcp -18,9, klass B hcp 19,0 – 36,0.

Tävlingarna spelas främst på tisdagar i maj och september.
Nedan finner ni lite data från tävlingarna.

Tävlingarna den 19 september

Onsdagen den 19 sept. hade vi avslutning på årets HG för både A- och B-klass i Björnhult.

Totalt 81 spelare gick ut i fint golfväder med lite Björnhults vind. Glädjande var att hela 21 Björnhultsspelare kom till start, samt att vi tog hem förstaplatserna i både A och B-klassen genom bra spel av Hans Carlsson, 68 slag och Göran Josefsson 69 slag.

Prisutdelning förrättades också i Lagtävlingen, där Varbergs GK åter igen tog hem vandringspokalen. Priset som årets Gentleman togs hem av Gert Larsson Varbergs GK.

Priset som Björnhults Gentleman togs hem av Thommy Karlsson.

Den 24 sept. har vi möte i Beredningsgruppen för Hallands Gentlemän och skall då dra upp riktlinjerna för nästa års spel. Har ni synpunkter och förslag till förändringar, hör då av Er till Lennart Skärström innan den 24:e.

Resultat efter omgång 10

Resultat Klubbtävling