Startförbud 13 juni mellan 6.00-11.30

Imorgon gäller startförbud på 18 hålsbanan mellan 06.00-11.30 detta på grund av lätt skärning och dress av greenerna.

Summering Old Girls efter våromgångarna

Så har vi då lämnat våromgången bakom oss, med spel på Skogaby GK,en fantastiskt fin bana som vi gärna återvänder till ett annat år.

Tre bra resultat fick vi med oss från den tävlingen och Björnhult GK står kvar på en åttonde plats.

Våromgången har haft ett lägre antal deltagare än tidigare år, vilket bör stämma till eftertanke.

Seriespel, såsom D60, lockar i viss mån samma deltagare och kan ibland t.o.m spelas samma dag som Old Girls- tävlingen.

Gemensam start har enbart varit till glädje enligt samstämmiga uppgifter från samtliga klubbar.

Från och med höstomgången ingår förutom Carina Johansson och undertecknad även Birgitta Alexandersson i arbetsgruppen.Birgitta, känn dig varmt välkommen !

Höstens tävlingar börjar den 22 augusti med spel på Forsgården GK.

Trevlig sommar!

önskar Britt-Inger

Ny tid för Damgolfen!

Då vi från damkommittèns har förstått att starten varit sen bestämde vi att starten går 15.00! De som vill, går VSOP hela dagen. Boka som vanligt själv om du spelar tidigare. Parspel spelas på 9 hålsrundor till hösten.

Avresetider Kinds GK och Nordea Masters

Buss avgår till Kinds GK på Torsdag 1 juni klockan 07.00

Buss avgår till Nordea Masters på lördag 3 juni klockan 07.00

Ha trevliga utflyktsdagar.

Knatte och junior-läger

KNATTE-LÄGER

Detta läger vänder sig till er som är mellan 7-9 år, utan krav på förkunskaper. Vi lär ut golf på ett säkert och lekfullt sätt. Syftet med lägret är att barnen skall prova på golf och lära sig rätt grunder från början. För er som inte har utrustning, lånar vi ut detta under kursen.

Knatte-läger går den 4,5 och 6 juli kl 10.00-12.00

Pris 600:-/deltagare max 8 barn

JUNIOR-LÄGER

Detta läger vänder sig till er som är mellan 10-15 år, utan krav på förkunskaper. Det är för alla nivåer, oavsett om man är nybörjare eller spelat golf ett tag. Vi lär ut golf på ett säkert och lekfullt sätt samtidigt som vi utmanar dem med olika övningar och anpassar pedagogiken efter deras åldrar. För er som inte har utrustning, lånar vi ut detta under kursen.

Junior-läger går den 4,5 och 6 juli kl 13.00-15.00

Pris 700:-/deltagare max 8 barn