Inbjudan till glöggolf.

Vi spelar en glöggolf tisdagen den 26 december(annandag jul).

Spelform fyrmanna scramble över 9 hål.

Efteråt dricker vi glögg äter pepparkakor och umgås.

Anmälan senast den 21 december till Thommy 070-5845698 eller Lennart 070-8110427

Välkomna!

Thommy och Lennart

Helgöppet i shopen

Juniorträning under senhösten!

Hej alla Juniorer.

Hösträning med start lördag 4 november. 12-16. Vi spelar på 9 hålsslingan. Detta är gratis och för de som uppfyllt kravet för grönt kort. Anmälan till Thommy Broberg 0702417204

Samtliga 36 hål öppna lite blött men med tanke på regnmängder och årstid i gott skick, bilförbud råder.

Summering Old Girls 2017

Summering av spelåret 2017, Old Girls i Halland.

Efter fem spelade tävlingar i hyfsat bra väder kom så finalrundan på Ullared/Flädje att spelas i tidvis hällande regn!

Klosterfjorden GK hade samlat ett starkt lag för att om möjligt ta hem vandringspriset- och det lyckas de att göra! Grattis till dem!

Det efterföljande mötet med deltagare från alla klubbar var som vanligt välbesökt.

Vi konstaterade att tretton klubbar deltagit under 2017, att snittdeltagandet var 70 damer/spelat tillfälle samt att siffran visar på en svag minskning i antalet deltagare från föregående år.

Under punkten val av ordförande för 2018 blev utfallet att undertecknad står som ordförande kommande år, tillsammans med Birgitta Alexandersson. Björnhult tilldelades även den sista tävlingen 2018, den 18 september.

Monika Heiner, kontaktperson i Holms GK, är numera invald i Hallands Golfförbund (HGF). Vi är tacksamma för det arbete hon uträttar där även som talesperson för Old Girls, vars tävlingar ju ej ingår i HGF.

Inför 2018 hoppas vi på fler deltagare i våra tävlingar, som präglas av trivsel på och utanför banan.

Hoppas att vi ses!

Glommen den 3 oktober

Britt-Inger

Björnhultsgrabbarna lyckades bra på Lag-Sm

Damresa 16-17/9 Häng på!

Häng med på en tjejresa till Skåne.Spel på Bosjökloster på lördagen och Eslövs GK på söndagen, vi inkvarterar oss på Ringsjö värdshus äter och sover.

Pris ca 1600 Hör av dig under veckan och först till kvarn. 0346-714430.

Summering Old Girls efter våromgångarna

Så har vi då lämnat våromgången bakom oss, med spel på Skogaby GK,en fantastiskt fin bana som vi gärna återvänder till ett annat år.

Tre bra resultat fick vi med oss från den tävlingen och Björnhult GK står kvar på en åttonde plats.

Våromgången har haft ett lägre antal deltagare än tidigare år, vilket bör stämma till eftertanke.

Seriespel, såsom D60, lockar i viss mån samma deltagare och kan ibland t.o.m spelas samma dag som Old Girls- tävlingen.

Gemensam start har enbart varit till glädje enligt samstämmiga uppgifter från samtliga klubbar.

Från och med höstomgången ingår förutom Carina Johansson och undertecknad även Birgitta Alexandersson i arbetsgruppen.Birgitta, känn dig varmt välkommen !

Höstens tävlingar börjar den 22 augusti med spel på Forsgården GK.

Trevlig sommar!

önskar Britt-Inger

Ny tid för Damgolfen!

Då vi från damkommittèns har förstått att starten varit sen bestämde vi att starten går 15.00! De som vill, går VSOP hela dagen. Boka som vanligt själv om du spelar tidigare. Parspel spelas på 9 hålsrundor till hösten.

Avresetider Kinds GK och Nordea Masters

Buss avgår till Kinds GK på Torsdag 1 juni klockan 07.00