Damavslutning

Fredagen den 5 oktober klockan 18.00 på Björnhults restaurang avrundar vi årets damgolf med prisutdelning, mat, lotteri och underhållning.

Pris 100:- då ingår mat och ett glas vin, alkoholfritt alternativ finns.

Anmälan senast 1 oktober .

Välkomna!

Damkommittén

Rapport från Old Girls

Sommarhälsning och rapport från vårsäsongen 2018, Old Girls Halland.

Vi inledde säsongen den 8 maj med spel på Rydö GK ,i strålande sol och riktigt varmt väder ,28 grader och vindstilla. Banan bjöd in oss med vacker växtlighet och fågelsång.

Fem damer deltog från Björnhult. Vi erhöll en nionde plats .

Vem kunde ana att sommaren tänkte fortsätta sprida sol och värme även över nästa tävling som gick av stapeln å Ringenäs GK två veckor senare! Nio damer från Björnhult återsamlades med deltagare från andra klubbar och tampades om fina placeringar på en bana som var i toppskick.

Björnhult behöll nionde platsen .

En vecka senare den 29 maj var det åter dags att träffas, nu på Gräppås GK.

Termometern visade på ca 30 grader när vi avslutade rundan men trots detta så blev resultaten övervägande bra. Bana var delvis sargad av vildsvin men lokala regler medgav lägesförbättring på många hål.

Björnhults sex deltagande damer spelade upp sig till en sjunde plats.

En extra eloge till Birgitta J. som blev fyra i sin grupp!

Med förhoppning om en skön fortsatt sommar hälsar dig

Birgitta A. och Britt-Inger N.

Höstomgången startar den 21 augusti på Sjögärde GK och avslutas med spel på Björnhult den 18 september. Väl mött då! DS

Old Girls 2018

Till dig som spelat Old Girls i flera år och till dig som tänker börja spela……………….

… …den 8 maj peggar vi upp på Rydö GK och startar därmed säsongen 2018.

Till dig som funderar på att delta för första gången:

Vi spelar på olika banor i Halland, till reducerad greenfee, sammanlagt 6 tävlingar under året, fördelat på 3 tävlingar på våren och 3 på hösten.

Vid varje speltillfälle räknas tre resultat-det betyder att man får lov att ha en dålig dag om vi deltar med fler än tre damer från vår klubb- vilket vi nästan alltid gör!

I klubbhuset under Damgolf finns anslaget en spelplan där datum, spelplats och greenfee finns angivet.

OBS! Anmälan till den 8 maj skall vara klubben tillhanda senast den 4 maj kl.12

Välkommen till ett nytt Old Girls-år som avslutas med spel på vår egen bana den 18 september.

Birgitta Alexandersson

Britt-Inger Norlén