H-70

Resultat efter H-70 seriespel på Björnhults GK den 7 augusti 2019
Björnhult ställde upp med bra golfväder, så förutsättningarna för bra resultat var goda.
Vi spelade från blå tee. Det var en överraskning för många av deltagarna som inte har dessa
avstånd hemma. Att blå användes är bestämt på Hallands GF. Kan användas där det finns.
Vårt lag lyckades bra och vann omgången och ökade därmed avståndet till Rydö GK till 27 slag.
Bäst i vårt lag var Inge, Mats med 82 slag och Hans på 84 slag därefter Sven-Olof, Göran och
Sven-Åke.
Tack Alla!
Nästa spelplats är på Skogaby GK den 5 September.

Damgolf 5/8

Hej alla glada damer!
Måndagen den 5/8 spelar vi på Holms GK istället för här på Björnhult.
Vi samlas på Björnhults parkering kl 11.15 för gemensam körning ner. På plats nere i Holm, avnjuter vi en lunch tillsammans och går sedan ut i lottade bollar med starttid från kl 14.00.
Vi bjuder på greenfee och lunch för damerna!
Anmälan senast den 1/8 på lapp, anslagstavlan.

H-70 Nytt

Seriespelet H-70
Vårens spel i H-70 klassen avlutades på Harabäckens GK den 11 juni 2019.
Två timmars kraftigt regn, därefter sol och kraftig vind så att vi som spelade hann torka innan det var färdigspelat.
Vi spelade fyrboll bästboll och det gick bra för Björnhults 3 lag. Ett lag kom 3:a med 87 slag. De två andra lagen kom på delad 6: plats med 90 slag.
Vi fick samma antal slag som Rydö GK därmed är vi 5 slag före Rydö GK i serien över sommaren.
Nästa omgång är på Björnhult den 7 aug.
Ha en bra sommar!
Sven-Olof

Titleist demodag 28/5 Mellan 15-19.30 Boka en tid!!

Referat H-70 omgång 2

H-70 Seriespel Rydö GK den 9 maj
Vi var ett 40 tal tappra golfgubbar som tog oss igenom Rydös golfbana denna regniga dag.
Banan var i gott skick men de döda gräsfläckarna efter förra årets torka blev förrädiska i regnet och en del halkade omkull, inga skador som jag vet.
Rydö GK vann lagmatchen 6 slag före vårt lag och tog därmed över 1:a platsen i serien ett slag före Björnhults GK
4 av 6 spelares resultat räknas i laget.
Individuella placeringar blev, Mats Skröder och Sven-Olof Karlsson delad 3:a med 93 slag, Kenneth Lennartsson plats 12 på 97 slag och Sven-Åke Bengtsson plats 14 med 98 slag. Deltog gjorde även Hans Carlsson och Göran Olausson.
Kapten/Sven-Olof

Matchspel 2019

Klubbresa till Borås GK 15 Juni

Tävlingsreferat H-70 Omgång 1

Hej

Nu är årets seriespel igång. Första tävlingen var på Ringenäs GK den 24 april.Tävlingen genomfördes i soligt väder men med en kraftig sydostlig vind som gjorde att resultaten blev ganska höga. Greenerna var snabba och på grund av vinden låg bollen nästan inte still. Bäst var Åke Wessman 91 slag Mats Skröder 92 slag Sven-Åke Bengtsson 96 sedan Kenneth Lennartsson 98 slag deltog gjorde även Göran Olausson och Hans Carlsson Björnhult GK blev bästa klubb med 377 slag följt av Ringenäs GK på 382 slag och Harabäcken GK 392 Nästa omg. på Holms GK den 9 maj

Hälsar Sven-Olof

Damresa 18-19/5

Häng med på en härlig helg för ladies only… I år åker vi till Skyrup. Två dagars spel, logi och mat 1695 kr i dubbelrum, vi har ett helt hus för oss själva med gemensam toalett. Enkelrum finns för den som önslar. Bokning senast 3 februari. Välkomna med din anmälan önskar Yvonne och Maria.