Lite om Old Girls

Lite om Old Girls-tävling Holm GK den 31 maj Get More Info.

Det var en dag som många av oss sent ska glömma ! Sol och värme – i övermått enligt en del – medan andra tycktes trivas utomordentligt bra -att döma av scorerna!
I A-klassen delades ut fyra priser där fjärdepristagaren hade 72 slag och vinnaren 71.
B-klassen, med fler deltagare ,fick sex damer pris och där sjättepristagaren hade 72 slag. Vinnaren gick på jättefina 67 slag .
I C-klassen hade Susanne Johansson (Björnhult) ett fantastiskt bra resultat med sina 69 slag – det räckte till en andra plats då vinnaren hade 66 på sitt scorekort !
Övriga deltagare fick vänta på eventuell vinst vid scorekortsdragningen vilket vi gjorde medan åskan mullrade i bakgrunden.
Denna dag var det en klar fördel med gemensam start då alla hann tillbaka till klubbhuset innan ovädret gjorde entrè.
Efter avslutad våromgång ligger Björnhults GK på en fin sjundeplats , endast ett slag efter Halmstad GK.
Tack för fina insatser under våren och väl mött till hösten, start den 23 augusti på Rydö GK!
Men först………………….en riktigt skön sommar önskar Britt-Inger och Carina

Andra omgångens spel H-30

Andra omgången spelad den 27 maj på Holms GK

Holms Golfklubb bjöd på vackert väder och en bana i gott skick, Jonas Ahlgren och Tomas Karlsson lyckades med 77 resp. 78 slag i singelspelet. I foursomespelet spelade Tomas Karlsson och Kristoffer Vildäng tillsammans och kom in på 76 slag tätt följda av Jonas Ahlgren och Peter Möller på 77 slag. Totalscore denna omgång 485 slag. Bra resultat dock tappade vi några slag mot lagen i bottenskiktet. Nästa omgång spelas den 19 augusti på Falkenbergs GK. Tack till samtliga spelare för er insats.

/Anders Ahlström

Några rader om H-70 tredje omgången

H wholesale nfl jerseys 70 seriespel 2016. cheap nfl jerseys Tredje omgången.

Tredje omgången spelades på Trips Varbergs västra bana. Jag tycker om banan, hemsida de stora greenerna är utmanande. Det är ofta svårt att komma i närheten av sitt handicap, rapporten men vi i Björnhults lag klarade oss hyfsat. Åka Gentlem?n Wessman gjorde en strong insats, slider han spelade med cheap nfl jerseys skadat höger pekfinger efter att ha klämt det när han tog o ut vagnen från bilen på parkeringen (två djupa jack i fingret).
Resultat: Sven-Olof 92, Sten 95 och Åke 99 sedan kom Bennet, Kenneth och Manne.
Nästa omgång är på Vinberg without GK den 14 juni och då är spelet Foursome slaggolf.
Sven-Olof

Hallands Gentlemän

Andra die omgången av HG spelades i cheap nba jerseys Vinberg resp. Hofgårds, i ett strålande högsommarväder. A-klassen samlade 61 spelare och B-klassen 42.

Åtta Björnhultare cheap mlb jerseys spelade i A och bara en i B. Det är en klar minskning mot cheap nfl jerseys föregående års deltagande, varför är det så ? Ingen lyckades heller placera sig på poängplats. <a href="http://www this page.bjornhultsgk.se/ny-hemsida/”>hemsida Bästa resultatet åstadkom Rolf Nilsson med en 14 wholesale nfl jerseys plats och of 75 slag.

Klubbtävlingen leds nu av Varberg med 149 p, Vinberg gick upp till 2:a plats och har 53 p, trea ligger Sjögärde med 37 p. Vi har bara 1 poäng.

Björnhults interna HG-tävling rapporten leds av Erland Rubesved på 18 p, därefter kommer Rolf more) Nilsson på 12 p. Tredjeplatsen delas av Gert Johansson, Thommy Karlsson och Åke Alfredsson på 10 p.

Så kom igen nu och anmäl er till nästa omgång som spelas Tisdagen den 17 maj i Gräppås resp. Channel Klosterfjorden. Sista anmälningsdagen är på fredag före kl. 12:00 via Golf.se

Första rapporten seriespel H-60

Så har det varit premiär för det nyordnade åldersseriespelet.
Ett sex man starkt H60-lag intog Holms GK den 21/4 för att uträtta cheap nfl jerseys stordåd.
Flera av oss var ju med och bärgade segern i H55 wholesale nfl jerseys div 2 2015.
Denna premiär blev dock ingen större succé wholesale jerseys för laget, men vi trotsade det kyliga vädret och det ”sura” underlaget och kom så cheap jerseys småningom i We mål wholesale jerseys torrskodda i alla fall.
En och annan birdie hjälpte oss föga för att placera oss bland de bästa, men vi kommer igen….

Nästa anhalt är Harabäcken den 12 maj The och Trading då ska vi visa dom….
Vid pennan
Jan Hörnstein, lagkapten