Klubb/Medlem

Hallandgreenfee och övriga samarbeten

Hallandsgreenfee 2019

Hallandsgreenfee 260 kr
Gäller under spelåret 2019, dock ej under vecka 26 till 33 samt på lördagar, söndagar o helgdagar under hela året. Utökad hallandsgreenfee mellan Vinberg, Falkenberg, Flädje och Björnhult. Gäller hela året dock ej i Juli och lördagar, söndagar och helgdagar.

Som fullvärdig medlem på Björnhults GK får du 100:- rabatt på ordinarie greenfee på följande banor. Bredareds GK, Borås GK, Kinds GK, Ulricehamns GK, och Lysegårdens GK.

Samverkan finns mellan Björnhults Golfklubb och Holms Golfklubb.  Som fullvärdig medlem i Björnhults GK kan du därmed spela för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Holms GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Samverkan finns mellan Björnhults Golfklubb och Varbergs Golfklubb. Är du fullvärdig medlem i Björnhults GK kan du därmed spela för 275 kr alla dagar på Varbergs GK.

Samverkan finns mellan Björnhults Golfklubb och Hofgårds Golfklubb. Är du fullvärdig medlem i Björnhults GK kan du därmed spela för 275 kr alla dagar på Hofgårds GK.

Medlemmar på Björnhults GK,  Flädje GK och Vinberg GK spelar för 200 kr alla vardagar utom juli månad.

Medlemmar på Björnhults GK och Rydö GK spelar för 200 kr alla dagar i veckan på respektive bana.

Medlemmar på Forsgården GK spelar med 100 kr rabatt på ordinarie greenfee.

Efter kl. 15.00 spelar du för 220 kr på 18 hålsbanan oavsett om du går 18 eller 9, inga andra rabatter gäller.

Vi tar ej golfhäftet!!