Senaste nytt Tävlingsverksamheten.

Tävlingsverksamheten är inställd till och med 30 juni. Rekommendationen gäller från och med 6 April.

Damträning

Ta chansen att ge dig själv förutsättningar att lyckas på banan under året.

Fem tillfällen med start lördag 4/4 eller  söndag 5/4 max 8 st i varje grupp.

Anmälan till shopen eller ring 0346-714430.

CORONA INFORMATION

Till medlemmarna i Björnhults GK !

Med anledning av Corona virusets spridning är det viktigt att vi medlemmar gör vad vi kan för att minimera smittspridningen.

I första hand följer vi myndigheternas råd. Tänk också på att vi måste skydda riskgrupperna, 70 + m.f.l.

Har ni symptom på något förkylningsliknande – STANNA HEMMA !

SGF har också skickat ut rådgivning som kan vara värd att läsa igenom, se deras hemsida.

Ni som ändå vill spela golf, samlas inte i stora grupper. Kom överens via telefon eller Supertext att gå ut i små grupper, 3- eller 4-bollar.

Samåk inte ! Är du/ni oroliga för eventuell smittorisk hämta ett scorekort i plastlådan utanför dörren på markplan, (skall hitta på en prydligare lösning). Skippa bettning och prisutdelning. Håll avstånd gärna 2 m. Tacka utan kontakt.

Tänk på att restaurangen tillhandahåller ”Take away” och kan servera fika via luckan på södergaveln.

Vi återkommer lite senare med information om hur vi gör med Tävlingsverksamheten.

Lennart Skärström,

Ordförande, Björnhults GK

lennart.skarstrom@telia.com

0708-110427.

Damer se hit.

Daminformation,

Upptakten blir som planerat den 6/4 kl 14. Vi träffas utanför klubbhuset för information om året därefter spel. Vilket innebär att det inte blir någon gemensam fika.

Vinprovningen den 17 april är inställd.

Spelprogrammet hittar ni på hemsidan inom de närmaste dagarna.

Damkomittèn

Yvonne Hallberg

Rapport från Årsmötet.

Några rader om årsmötet.

Ett femtiotal medlemmar och representanter från styrelsen närvarade vid mötet som avlöpte i god ordning.

Mötesdeltagarna bjöds på kaffe och smörgås innan mötet tog vid som pågick under en och en halv timma.

Vi välkomnar Susanne Hörnstein in i styrelsen och tackar Elin Ludvigsson för sina år med styrelsearbete.

Mötesprotokoll kommer att läggas in när det är justerat.

/Anders

Drönarfilm

Här ser ni en första film på drönarfilm över klubbhus/övningsområde, fler kommer kopplade till varje hål på 18-hålsbanan när vi åter öppnar ordinarie slinga.