Snart fakturerar vi medlemsavgifterna.

Nu sätter vi oss snart och fakturerar era medlems och spelavgifter, ni vet väl om att spelavgiften från och med i år är avdragsgill som friskvård upp till 5000:-.

Önskar ni ändra medlemskategori så här i sista stunden vill vi veta detta senast 12.00 imorgon den 26/2.

Golfsimulatorn är bokningsbar

Nu kan du boka tid i vår nya golfsimulator tisdagar och torsdagar mellan 15.00-21.00 pris 250:- per timma. Räkna med att en treboll behöver 2 timmar för att hinna spela 18 hål. Det finns 10 banor att välja mellan dessutom drivingrange, närmast flagg och lite andra aktiviteter. Vi har provat simulatorn med goda resultat för det långa spelet, dock har alla simulatorer sin akilleshäl i närspelet så där har vi valt att datorn får kalkylera resultatet inom 30 meter från greenen. Välkomna att boka genom att ringa mig(Anders) via 070-7190890.

18-Hålsbanan stängd.

Idag 2 Januari stänger vi 18-hålsbanan, Niohålsbanan och Pay And Playbanan öppna som vanligt.

Juniorträning under senhösten!

Hej alla Juniorer.

Hösträning med start lördag 4 november. 12-16. Vi spelar på 9 hålsslingan. Detta är gratis och för de som uppfyllt kravet för grönt kort. Anmälan till Thommy Broberg 0702417204

Summering Old Girls 2017

Summering av spelåret 2017, Old Girls i Halland.

Efter fem spelade tävlingar i hyfsat bra väder kom så finalrundan på Ullared/Flädje att spelas i tidvis hällande regn!

Klosterfjorden GK hade samlat ett starkt lag för att om möjligt ta hem vandringspriset- och det lyckas de att göra! Grattis till dem!

Det efterföljande mötet med deltagare från alla klubbar var som vanligt välbesökt.

Vi konstaterade att tretton klubbar deltagit under 2017, att snittdeltagandet var 70 damer/spelat tillfälle samt att siffran visar på en svag minskning i antalet deltagare från föregående år.

Under punkten val av ordförande för 2018 blev utfallet att undertecknad står som ordförande kommande år, tillsammans med Birgitta Alexandersson. Björnhult tilldelades även den sista tävlingen 2018, den 18 september.

Monika Heiner, kontaktperson i Holms GK, är numera invald i Hallands Golfförbund (HGF). Vi är tacksamma för det arbete hon uträttar där även som talesperson för Old Girls, vars tävlingar ju ej ingår i HGF.

Inför 2018 hoppas vi på fler deltagare i våra tävlingar, som präglas av trivsel på och utanför banan.

Hoppas att vi ses!

Glommen den 3 oktober