Old Girls 2018

Till dig som spelat Old Girls i flera år och till dig som tänker börja spela……………….

… …den 8 maj peggar vi upp på Rydö GK och startar därmed säsongen 2018.

Till dig som funderar på att delta för första gången:

Vi spelar på olika banor i Halland, till reducerad greenfee, sammanlagt 6 tävlingar under året, fördelat på 3 tävlingar på våren och 3 på hösten.

Vid varje speltillfälle räknas tre resultat-det betyder att man får lov att ha en dålig dag om vi deltar med fler än tre damer från vår klubb- vilket vi nästan alltid gör!

I klubbhuset under Damgolf finns anslaget en spelplan där datum, spelplats och greenfee finns angivet.

OBS! Anmälan till den 8 maj skall vara klubben tillhanda senast den 4 maj kl.12

Välkommen till ett nytt Old Girls-år som avslutas med spel på vår egen bana den 18 september.

Birgitta Alexandersson

Britt-Inger Norlén

Padelbanan snart klar för spel.

Falkpadel driver i samarbete med Björnhult Golf AB en padelbana(utomhus). Banan kommer att vara bokningsbar från och med onsdag den 25 april. Självklart finns belysning på banan. Bokning och betalning görs via Matchi-appen som du hittar i app-store, google play, där genereras automatiskt en kod för inpassering. Priser mellan 00.00-16.00 vardagar 140:-/timma, Vardagar 16.00-23.00 260:-/timma, helg och helgdagar 260:-/timma hela dagen. Välkommen med din bokning.

Ping Demodag

Välkomna på fredag 20/4 då kan du prova Pings heta nyheter, Pings representant Erik är på plats mellan 15.00-18.00

Se hit damer !

Följ med på en trevlig helg till Lydinge GK Helsingborg, vi spelar äter  och umgås.

Kostnad ca 1600 kr för Greenfe, boende, frukost & 2 rätters. Enkel rumstillägg 300 kr.

Anmäl innan helgen!! På lista eller ring! 0346-714430

Välkomna till en kul helg!

Webbkameran ligger nere.

Hej vi har problem med webbkameran hoppas kunna lösa detta problem inom ett par veckor.