Gäst

Shop/Reception nås via telefon mån-fre 09.00-15.00 alternativt e-post info@bjornhultsgk.se

Björnhults Golfklubb erbjuder det mesta du som gästspelare kan önska dig. Vi vill dock uppmana till att kontakta oss i god tid vid bokning av t.ex. golfbil. Här listas några av de tjänster vi erbjuder.

• 18-hålsbana med kioskservering i restaurangen
  • 9-hålsbana
  • 9-håls Pay and playbana med fullängdshål
  • Pro&Shop
  • Ställplats för Husbil/husvagn med elstolpe. 100kr/dygn(vid erläggande av greenfee på någon av banorna) annars 300:-/dygn.
  • Uthyrning av golfbilar(300:- mot uppvisande av läkarinyg 200:-).
  • Omklädningsrum och dusch stängt för säsongen
  • Drivingrange. Bollmaskin accepterar 10-kronor
  • Övningsområden för bunker, chip, pitch och putt
  • Restaurang

18-hålsbanan
Ord. Greenfee 200:- alla dagar.
Juniorer: 50% rabatt på ordinarie greenfee.

Hallandsgreenfee 150 kr
Gäller under spelåret 2017, dock ej under vecka 26 till 33 samt på lördagar, söndagar o helgdagar under hela året.

Greenfeesamarbete med Ullared/Flädje GK och Vinbergs GK 200:- helgfria vardagar hela året utom under juli månad.

Utökad hallandsgreenfee mellan  Falkenberg och Björnhult. Gäller hela året dock ej under Juli månad samt lördagar, söndagar och helgdagar.
Gäst till medlem spelar med 100 kr rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee, medlemmen skall anmäla gästspel vid bokning. Endast en gäst/medlem.

Bokning.
Bokningsbara tider: Samtliga
Alla bokningsbara tider går att göra på min golf. Webbokning går att göra 100 dagar  före men inte samma dag som speldag.
Övriga tider bokas på plats.

Bokningsregler:
Receptionen skall vid hög belastning sätta samman 4-bollar. Spelare skall anmäla sig i receptionen senast 20 min före starttid & infinna sig på 1:a tee senast 5 min före start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Bokningar i receptionen går före telefonkö.

FÖRTJÄNST- & INTRODUKTIONSKORT
Innehavare av SGF förtjänstmärken har fritt spel en gång per år.
(SGF guld – silver-& elitmärke, samt guldklubban)
För övriga introduktionskort från SGF, HGDF, GAF, PGA eller SGA, skall klubbchef/banchef/pro i förväg ha godkänt fritt spel, gäller en gång per år.

Niohålsbanan: Dagsgreenfee 150:-

Pay & play: Dagsgreenfee 100 :-
Barn under 16 år 50:-(Barn under 12 år gratis spel i målsmans sällskap).