Gäst

Shop/Reception öppen mån-fre 09.00-15.00, lör-sön 09.00-15.30 alternativt e-post info@bjornhultsgk.se

Björnhults Golfklubb erbjuder det mesta du som gästspelare kan önska dig. Vi vill dock uppmana till att kontakta oss i god tid vid bokning av t.ex. golfbil. Här listas några av de tjänster vi erbjuder.

• 18-hålsbana med kioskservering i restaurangen
  • 9-hålsbana minst en i bollen skall ha officiellt HCP, vårdad klädsel och eget golfset är ett krav. OBS! Ingen renodlad Pay And Play-Bana.
  • 3-håls teknikbana med fullängdshål
  • Pro&Shop
  • Ställplats för Husbil/husvagn med elstolpe. 100kr/dygn(vid erläggande av greenfee på någon av banorna) annars 300:-/dygn.
  • Uthyrning av golfbilar(300:- mot uppvisande av läkarinyg 200:-).
  • Omklädningsrum och dusch. Medtag egen duschhandduk.
  • Drivingrange. Bollmaskin accepterar 10-krona och polett. (16 bollar.
  • Övningsområden för bunker, chip, pitch och putt
  • Restaurang med dagens alla dagar.

18-hålsbanan

Ord. Greenfee 400:- alla dagar.

Niohålsbanan: 200:- alla dagar

Teknikbanan är gratis att spela på.

Hallandsgreenfee 280:-
Gäller under spelåret 2020, dock ej under vecka 26 till 33 samt på lördagar, söndagar o helgdagar under hela året.

Greenfeesamarbete med Ullared/Flädje GK och Vinbergs GK halv ordinarie greenfee helgfria vardagar hela året utom under juli månad.

Gäst till medlem spelar med 100 kr rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee, medlemmen skall anmäla gästspel vid bokning. Endast en gäst/medlem.

Bokning.
Samtliga tider går att boka 100 dagar innan.

Bokningsregler:
Receptionen förbehåller sig rättan att flytta din tid 10 min för att sätta ihop tvåbollar, vid behov. Spelare skall anmäla sig i receptionen senast 20 min före starttid & infinna sig på 1:a tee senast 5 min före start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Bokningar i receptionen går före telefonkö.

FÖRTJÄNST- & INTRODUKTIONSKORT
Innehavare av SGF förtjänstmärken har fritt spel en gång per år.
(SGF guld – silver-& elitmärke, samt guldklubban)
För övriga introduktionskort från SGF, HGDF, GAF, PGA eller SGA, skall klubbchef/banchef/pro i förväg ha godkänt fritt spel, gäller en gång per år.